Free counter and web stats

Tijdens mijn eerste bijbaan werkte ik in een petit resraurant waar ik hielp met het maken van salades en waar ik de voorbereidende werkzaamheden verzorgde. Daarnaast werkte ik in een snackbar. Tijdens de koksopleiding werkte ik bij een gerenommeerd hotel in Odoorn waar ik onder andere kookte voor de voetballers van FC Barcelona, Ajax en Fc Den bosch.
Dit was natuurlijk een fantastische ervaring.
De kwaliteit en diversiteit die topsporters van hun maaltijden vragen was onze dagelijkse uitdaging.
Daarna heb ik bij verschillende horecabedrijven ervaring opgedaan en uiteindelijk heb ik gedurende tien jaar met veel plezier mijn eigen restaurant gerund.
Na tien jaar heb ik mijn bedrijf verkocht en heb ik besloten op een andere manier te gaan werken. Wanneer u een kok zoekt voor kortere of langere periode of voor een speciale gelegenheid bijv. een diner bij u thuis of een feest dan kom ik u graag mijn diensten aanbieden. Daarnaast kan het voorkomen dat uw kok tijdelijk niet beschikbaar is. Door mijn uigebreide ervaring ben ik onmiddelijk inzetbaar en weet ik uw kwaliteit te handhaven.
Ook wanneer u in het buitenland een kok nodig heeft, verzorg ik ook graag deze dienst. Wanneer u meer informatie wenst dan maak ik graag een afspraak met u, zodat u uw wensen kenbaar kunt maken.

Met vriendelijke kookgroet Bert Scholtens

Even voorstellen