Free counter and web stats

Freelance kok Bert

Als u op zoek bent naar een flexibele kok voor tijdelijk of langere periode, bijvoorbeeld uw kok is ziek of u heeft tijdelijk geen kok, dan kunt u mij inzetten.
Dat kan zijn in hotels, restaurants, eetcafés,
catering bedrijven, event centers, workshops, demonstraties...
U kunt mij inzetten als a la carte kok, productiekok, demonstratiekok, lunchroomkok en homecooking kok.

Ik ben in het bezit van al mijn vakdiploma's inclusief leermeesterkok en sociale hygiëne. Met al mijn jaren ervaring in verschillende functies kan ik me gemakkelijk aanpassen. Dus als u een chef kok zoekt of een zelfstandig werkende kok, maakt het voor mij niets uit.
Ook voor het geven van een workshop of het aanprijzen van
uw product, Freelance kok Bert is representatief en verstaat zijn vak.

Voordelen van mij als freelance kok;

  • Direct een kok wanneer u die nodig heeft
  • Geen extra kosten loonadministratie
  • Geen langdurig contract
  • U hoeft zich geen zorgen te maken over loonbelasting, sociale premies of andere personeelslasten
  • We kunnen een duidelijke afspraak maken over het eventuele rooster
  • Alleen bij drukte extra personeel
  • Meer opbrengst - geen verloren uren
  • U ontvangt een duidelijke rekening zonder kosten achteraf.
  • Ik ben in bezit van V.A.R verklaring. Hierdoor zitten er voor u als opdrachtgever geen belasting technische consequenties aan.